Wim van der Mark is schrijftrainer, bestseller-auteur en mede–ontwikkelaar van de e-learning Schrijven voor het brein. Wim raakte al voor 1990 gefascineerd door de kracht van tekst in direct mailings. Hij was tot 1990 verkoopleider bij Vierhand Direct Marketing en organiseerde in die periode seminars met Prof. Siegfried Vögele, die hem inspireerde om professioneel trainer te worden.  Wat kan je verwachten van het […]

Wim van der Mark

Organisator

Wim van der Mark
Website
https://www.linkedin.com/in/wimvandermark/

schrijftrainer, bestseller-auteur en mede-ontwikkelaar van de e-learning; Schrijven voor het brein

Locatie

Zoom meeting

Datum

24 jun 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 11:00

Schrijven voor het brein

Wim van der Mark is schrijftrainer, bestseller-auteur en medeontwikkelaar van de e-learning Schrijven voor het brein. Wim raakte al voor 1990 gefascineerd door de kracht van tekst in direct mailings. Hij was tot 1990 verkoopleider bij Vierhand Direct Marketing en organiseerde in die periode seminars met Prof. Siegfried Vögele, die hem inspireerde om professioneel trainer te worden. 

Wat kan je verwachten van het webinar?

Tijdens deze sessie kom je te weten hoe je met neuromarketing in tekst snel de resultaten van je website kunt verbeteren. Wim vertelt je hoe je zorgt dat jouw lezer direct zijn behoefte herkent, wat het belang is van een glasheldere belofte en hoe je bewijst wat je belooft. Alvast een tipje van de sluier: optimaliseer de microcopy van je call to action en maak korte metten met vage, lange, formele en passieve stukken tekst. Ze kosten alleen maar 
conversie. Ontdek tijdens deze webinar de kracht van copy voor conversie!

Voor wie is dit interessant?

Deze sessie is ontwikkeld voor mensen die webteksten, e-mailingteksten en blogs schrijven, laten schrijven en beoordelen. Dat zijn content-specialisten, webredacteuren, copywriters, ondernemers en online marketeers. 

Wanneer en waar

De webinar wordt gegeven op 24 juni van 10.00 tot 11.00 uur via Zoom. Na aanmelden ontvang je de inlog via e-mail.

Kosten

Clever Campus heeft als doel marketeers sneller te laten leren, zodat we verspillingen in marketing (geld & tijd) kunnen voorkomen. We vinden het belangrijk dat deze kennis voor iedereen toegankelijk is en daarom zijn al onze campus sessies gratis.

Mis het niet! Meld je aan

Meld je direct aan door op de ‘registreer’ knop onderaan deze pagina te klikken. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving. De Zoom link ontvang je voor aanvang van de webinar. Wij kijken uit naar je deelname!

Het evenement is afgelopen.

Urenschema

10:00 - 12:00
De kracht van copy voor conversie
Online sessie
Sprekers:
Wim van der Mark
Wim van der Mark
Wim van der Mark
schrijftrainer, bestseller-auteur en mede-ontwikkelaar van de e-learning; Schrijven voor het brein

developed and educated by Clever Strategy

Clever Campus | © 2024