Online personalisatie is actueler dan ooit. Eén homepage of één website kan niet meer, want hoe kan je daarmee al je verschillende klanten bedienen en relevant zijn? Juist in deze onzekere tijden is het belang om je bezoekers snel te laten converteren groot. Wees slimmer en relevanter dan je concurrent. Maar hoe begin je met […]

Martin van Kranenburg

Organisator

Martin van Kranenburg

Locatie

Zoom meeting
Categorie

Datum

01 okt 2020
Verlopen!

Masterclass Personalisatie met Martin van Kranenburg

Online personalisatie is actueler dan ooit. Eén homepage of één website kan niet meer, want hoe kan je daarmee al je verschillende klanten bedienen en relevant zijn? Juist in deze onzekere tijden is het belang om je bezoekers snel te laten converteren groot. Wees slimmer en relevanter dan je concurrent. Maar hoe begin je met personalisatie? Waar ga je personaliseren, voor wie en met welk doel? In deze masterclass neemt Martin van Kranenburg je mee op reis en laat hij je stap voor stap zien hoe je de juiste personalisatiestrategie bepaalt en welke acties er daarna volgen.

Wat kan je verwachten van het webinar?

Tijdens deze masterclass vertelt Martin je alles over:

  • Hoe je de juiste personalisatiestrategie bepaalt
  • Welke vervolgstappen je moet zetten
  • Trends en ontwikkelingen op het gebied van online personalisatie

Je ontdekt hoe je slim en op korte termijn aan de slag kunt gaan met online personalisatie. En dat is nodig, want hoe langer je wacht, hoe minder je kunt leren en experimenteren.

Over de spreker

Martin van Kranenburg is één van Nederlands grootste conversiespecialisten. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring met het optimaliseren van websites en is expert op het gebied van usability, conversie optimalisatie en neuromarketing. Hij helpt graag andere ondernemers en marketeers om van zoekers boekers te maken. Martin is ook de schrijver van de populaire whitepaper ‘online beïnvloeden ‘, waarin hij de principes van Robert B. Cialdini heeft vertaald naar een online omgeving.

Voor wie is dit interessant?

Deze webinar is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in online verleiding en personalisatie en wilt weten hoe je dit aanpakt. Als jij wel een inspiratie boost kunt gebruiken, is deze webinar zeker een aanrader!

Wanneer en waar

De webinar wordt gegeven op 1 oktober 2020 van 15.00 tot 16.00 uur via Zoom.

Kosten

Clever Campus heeft als doel marketeers sneller te laten leren, zodat we verspillingen in marketing (geld & tijd) kunnen voorkomen. We vinden het belangrijk dat deze kennis voor iedereen toegankelijk is en daarom zijn al onze campus sessies gratis.

Mis het niet! Meld je vandaag nog aan

Grijp deze kans en meld je hieronder gelijk aan. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving. We kijken uit naar je deelname!

Het evenement is afgelopen.

Urenschema

Dag 1

-
1 oktober

developed and educated by Clever Strategy

Clever Campus | © 2024