Bedrijven hebben als doel om van leads klanten te maken. Om dit te kunnen realiseren is het nodig om je leads veel aandacht te geven en ze te overtuigen van jouw product of dienst. Ook is het relevant om te achterhalen waar iemand zich bevindt in de salesfunnel. Heeft iemand een actuele koopinteresse of is […]

Kjeld Piek

Organisator

Kjeld Piek
Email
k.piek@cleverstrategy.nl

Locatie

Zoom meeting
Categorie

Datum

26 nov 2020
Verlopen!

Tijd

11:00 - 12:00

Lead Nurturing

Bedrijven hebben als doel om van leads klanten te maken. Om dit te kunnen realiseren is het nodig om je leads veel aandacht te geven en ze te overtuigen van jouw product of dienst. Ook is het relevant om te achterhalen waar iemand zich bevindt in de salesfunnel. Heeft iemand een actuele koopinteresse of is iemand zich nog aan het oriënteren?

Om op een effectieve manier aan de slag te gaan met je leads, is lead nurturing onmisbaar. Lead nurturing is een geautomatiseerd proces om ervoor te zorgen dat jouw lead zich verplaatst in het salesproces, d.m.v. het versturen van relevante berichten op het juiste moment. Tevens geeft het je inzicht in de behoeftes en potentiële waarde van de klant op basis van o.a. websitegedrag, zodat je goed kan inschatten welke leads je aandacht nodig hebben.

Wat kan je verwachten van het webinar?

Tijdens het webinar vertellen we je alles over:

– wat is lead nurturing
– hoe zet je het effectief in
– hoe werkt IP herkenning en wat kan je hiermee
– inspirerende voorbeelden

Voor wie is dit interessant?

Deze webinar is met name geschikt voor B2B marketeers en ondernemers. En voor iedereen die meer te weten wil komen over lead nurtering.

Wanneer en waar

De webinar wordt gegeven op 26 november van 11.00 tot 12.00 uur via Zoom. Je ontvangt de inlog via e-mail.

Kosten

Clever Campus heeft als doel marketeers sneller te laten leren, zodat we verspillingen in marketing (geld & tijd) kunnen voorkomen. We vinden het belangrijk dat deze kennis voor iedereen toegankelijk is en daarom zijn al onze campus sessies gratis.

Mis het niet! Meld je aan

Meld je direct aan door op de ‘registreer’ knop onderaan deze pagina te klikken. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving. De Zoom link ontvang je voor aanvang van de webinar. Wij kijken uit naar je deelname!

Het evenement is afgelopen.

Urenschema

15.00 - 16.00
Lead Nurturing
Online sessie
Sprekers:
Kjeld Piek
Kjeld Piek
Kjeld Piek
CEO

developed and educated by Clever Strategy

Clever Campus | © 2024