workshop korte video voor social media

Video is hip & happening, maar voor veel bedrijven is het nog een uitdaging hoe je deze video’s maakt en slim kunt inzetten voor de organisatie. Wil jij leren hoe je aan de slag gaat met korte video’s voor social media? Meld je dan snel aan! Wat kan je verwachten van deze workshop? Tijdens deze […]

Clever Campus

Organisator

Clever Campus

Spreker

Locatie

Clever Strategy
Schaardijk 372 - 2909 LA - Capelle aan den IJssel
Categorie

Datum

28 feb 2023
Verlopen!

Tijd

10:30 - 13:00

Korte video voor social media

Video is hip & happening, maar voor veel bedrijven is het nog een uitdaging hoe je deze video’s maakt en slim kunt inzetten voor de organisatie. Wil jij leren hoe je aan de slag gaat met korte video’s voor social media? Meld je dan snel aan!

Wat kan je verwachten van deze workshop?

Tijdens deze inspirerende en praktische workshop zal Kirsten je helpen de volgende vragen te beantwoorden:
* Hoe maak je korte video’s voor Instagram, Facebook, LinkedIn of TikTok?
* Welke boodschap vertel je, en hoe doe je dat precies?
* Hoe zorg je voor interactie en een betrokken publiek?
Je leert korte video’s analyseren, weet wat de onderdelen van een goede korte video zijn en gaat zelf aan de slag. Wij zeggen: “Let’s go viral!”

Over de spreker

Als je dit jaar bij het Clever Strategy Food For Thought event bent geweest, zal Kirsten Jassies geen onbekende voor je zijn. Kirsten is trainer, spreker en expert op het gebied van social media trends. Zij deelt tijdens deze sessie dan ook graag haar kennis en ervaring met jou en leert je ook alles wat je moet weten over korte video voor je socials.

Voor wie is dit interessant?

Deze sessie is interessant voor iedereen die aan de slag wil met korte video voor social media, maar eigenlijk niet zo goed weet waar te beginnen. Kirsten geeft je handige tips & tricks waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.

Voorbereiding voor deze sessie

Om het meeste uit de workshop te halen, willen we je vragen om vooraf wat informatie met ons te delen. Als je dit uiterlijk voor 21 feb aanlevert, kan Kirsten zich voor de sessie in jouw organisatie verdiepen. Ze heeft hiervoor niet veel nodig: het  gaat om jouw contentstrategie voor één social media kanaal op één a4-tje. Kies daarbij het kanaal waarvoor je korte video’s wilt maken en noteer:

1. Wat wil ik bereiken met het social media kanaal (doel)?

Bijvoorbeeld: merkbekendheid opbouwen en/of het bereik of de betrokkenheid onder doelgroep X vergroten.

2. Wie wil ik bereiken met het social media kanaal?

Maak de doelgroep zo specifiek mogelijk! Bijvoorbeeld: jonge moeders uit de Randstad die duurzaamheid belangrijk vinden.

3. Hoe wil ik deze mensen bereiken met een korte video?

Hier komt de aanzet voor je contentplan. Wat zijn de thema’s die passen bij mijn merk en producten en doelgroep (max 3).  Hoe inspireer ik de doelgroep of hoe bieden mijn producten de oplossing voor hun uitdagingen? 

Wanneer en waar

Deze sessie vindt plaats op 28 februari 2023 tussen 10:30 uur en 13:00 uur op het kantoor van Clever Strategy (Schaardijk 372, Capelle aan den IJssel), waarna we afsluiten met een goed verzorgde lunch.  Deze workshop is beschikbaar voor maximaal 12 kandidaten. Wees er dus snel bij!

Kosten

Clever Campus heeft als doel marketeers sneller te laten leren, zodat we verspillingen in marketing (geld & tijd) kunnen voorkomen. We vinden het belangrijk dat deze kennis voor iedereen toegankelijk is en daarom zijn al onze campus sessies gratis.

Mis het niet! Meld je vandaag nog aan

Grijp deze kans en meld je hieronder gelijk aan! We hebben plek voor maximaal 12 deelnemers. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving. We kijken uit naar je deelname!

Het evenement is afgelopen.

Urenschema

7 februari

14:00 - 16:00
Een introductie in het gebruik van Google Analytics
Sprekers:
Christien Blanken
Christien Blanken
Christien Blanken
Data Director
Helaas, deze sessie is volgeboekt. Je kunt je daarom niet meer inschrijven. Wil je je aanmelden voor de reservelijst van deze sessie? Stuur dan een e-mail naar marketing@cleverstrategy.nl.

developed and educated by Clever Strategy

Clever Campus | © 2024