Yes! Wegens groot succes organiseren we op donderdag 21 september 2023 een nieuwe editie van ons Food For Thought event. Tijdens deze editie gaan we in op twee actuele topics die voor jou als marketeer nu erg relevant zijn. Daarna sluiten we de dag af met een heerlijke borrel met foodtruck! Wil jij erbij zijn? Meld […]

Wouter Hosman

Organisator

Wouter Hosman

Locatie

Clever Strategy
Schaardijk 372 - 2909 LA - Capelle aan den IJssel
Categorie

Datum

21 sep 2023
Verlopen!

Labels

Nieuw

Food For Thought Event

Yes! Wegens groot succes organiseren we op donderdag 21 september 2023 een nieuwe editie van ons Food For Thought event. Tijdens deze editie gaan we in op twee actuele topics die voor jou als marketeer nu erg relevant zijn. Daarna sluiten we de dag af met een heerlijke borrel met foodtruck! Wil jij erbij zijn? Meld je dan snel aan!

Wat kun je verwachten van het event?

Tijdens deze editie duiken we in de wereld van first party data en het bouwen van de ultieme klantrelatie. Het zero party data tijdperk staat namelijk voor de deur, en dit onderwerp wordt belangrijker dan ooit. Hierdoor wordt het ook steeds essentiëler om de relatie met je klanten te verbeteren en je klanten aan jouw organisatie te binden. We leggen je daarom ook uit hoe jij je eenmalige klanten nu én in de toekomst kunt omzetten in loyale klanten.

Over de sprekers

Wouter Hosman

Marketing Automation & Personalization Consultant – vertelt je op deze dag alles wat je moet weten over de zero party data revolutie. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van Marketing Automation & Personalisatie en specialisatie op het gebied van o.a. first party data transities, weet Wouter als geen ander hoe om te gaan met het verdwijnen van de third party cookies. En die kennis geeft hij graag aan jou door!

Wouter Vos

Onze eigen Strategy Director Wouter Vos is expert op het gebied van klantenbinding. Tijdens het event leert hij je alles wat je moet weten over het bouwen van de ultieme klantrelatie.

Voor wie is dit interessant

Dit event is er voor iedereen die zijn of haar kennis over marketing wil vergroten. Wil jij meer te weten komen over het bouwen van de ultieme klantrelatie en first party cookies? Dan wil je dit event niet missen!

Wanneer en waar

Het event vindt plaats op 21 september 2023 van 14.30 uur tot 19.00 uur bij Clever Strategy. Adres: Schaardijk 372, 2909 LA Capelle aan den IJssel.

Kosten

Clever Campus heeft als doel marketeers sneller te laten leren, zodat we verspillingen in marketing (geld & tijd) kunnen voorkomen. We vinden het belangrijk dat deze kennis voor iedereen toegankelijk is en daarom zijn al onze campus sessies gratis.

Het evenement is afgelopen.

Urenschema

Dag 1

-
Agenda

developed and educated by Clever Strategy

Clever Campus | © 2024