cyber en data security

Steeds meer bedrijven verplaatsen hun fysieke business (gedeeltelijk) online. Door de corona-crisis is dit proces in een stroomversnelling gekomen. Maar waar moet je qua veiligheid op letten? En die privacy wetgeving… wat heeft die voor impact? In deze masterclass praat cyber expert Marc van Vliet van Perfect Day je bij over de specifieke kansen en […]

Marc van Vliet

Organisator

Marc van Vliet
Website
https://perfectday.nl/

Locatie

Zoom meeting
Categorie

Datum

22 sep 2020
Verlopen!

Tijd

11:00 - 12:00

Kosten

gratis

Perfect Day – Masterclass cyber & data security voor online business

Steeds meer bedrijven verplaatsen hun fysieke business (gedeeltelijk) online. Door de corona-crisis is dit proces in een stroomversnelling gekomen. Maar waar moet je qua veiligheid op letten? En die privacy wetgeving… wat heeft die voor impact? In deze masterclass praat cyber expert Marc van Vliet van Perfect Day je bij over de specifieke kansen en valkuilen voor online zakendoen.

Wat kan je verwachten van het webinar?

In een uur wordt je bijgepraat over de juridische aspecten die van belang zijn voor eigenlijk iedere website, maar met name als je online zakendoet. Denk hierbij aan de Algemene Verordening Gegegevensbescherming (AVG), cookie- en privacy verklaring, informatieplicht. Na de masterclass kun je een goede inschatting maken of jouw website aan de standaarden voldoet. Ook weet je waar je rekening mee moet houden als je adverteert. Wat mag je wel en wat mag je niet doen met de gegevens van leads en klanten. Met een aantal praktische tips en tricks kun je na de masterclass direct zelf aan de slag.

Over de spreker

Marc van Vliet is cyber expert bij Perfect Day en gespecialiseerd in online business. Hij is zelf eigenaar van meerdere succesvolle webshops en zoekt altijd praktische en creatieve manieren om commerciële doelen te behalen zonder data en privacy wet en regelgeving (avg/gdpr) en veiligheidsrisico’s uit het oog te verliezen.

Voor wie is dit interessant?

Voor iedereen met een website, maar extra interessant als je een online business hebt of overweegt er eentje op te zetten.

Wanneer en waar

De webinar wordt gegeven op 22 september 2020 van 11.00 tot 12.00 uur via Zoom.

Kosten

Clever Campus heeft als doel marketeers sneller te laten leren, zodat we verspillingen in marketing (geld & tijd) kunnen voorkomen. We vinden het belangrijk dat deze kennis voor iedereen toegankelijk is en daarom zijn al onze campus sessies gratis.

Overtuigd?

Meld je dan hieronder gelijk aan. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving. We kijken uit naar je deelname!

Het evenement is afgelopen.

Urenschema

11.00 - 12.00
Cyber & data security voor online business
juridische aspecten die van belang zijn voor eigenlijk iedere website
Sprekers:
Marc van Vliet
Marc van Vliet
Marc van Vliet
Cyber expert
Cyber expert bij Perfect Day en gespecialiseerd in online business.

developed and educated by Clever Strategy

Clever Campus | © 2024