Het is tijd voor een nieuw Clever Campus event! Samen met Charida Dorder – oprichtster van AI for Marketing Academy – duiken we tijdens een inspiratiesessie in de wereld van Artificial Intellingence (AI). Dat AI in steeds meer sectoren wordt gebruikt is een feit, maar hoe kunnen we dit binnen marketing toepassen? Dat kom je […]

Clever Campus

Organisator

Clever Campus

Spreker

Locatie

Clever Strategy
Schaardijk 372 - 2909 LA - Capelle aan den IJssel
Categorie

Datum

09 feb 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Artificial Intelligence

Het is tijd voor een nieuw Clever Campus event! Samen met Charida Dorder – oprichtster van AI for Marketing Academy – duiken we tijdens een inspiratiesessie in de wereld van Artificial Intellingence (AI). Dat AI in steeds meer sectoren wordt gebruikt is een feit, maar hoe kunnen we dit binnen marketing toepassen? Dat kom je te weten tijdens deze gratis inspiratiesessie op donderdag 9 februari.

wat kun je verwachten van de kennissessie?

AI vervangt de marketeer niet. Maar marketeers die werken met AI, winnen het van marketeers die dat niet doen. Ontdek tijdens deze sessie de impact van AI en hoe jij je hierop kan voorbereiden. Leer concrete AI-toepassingen waar jij als marketeer direct mee aan de slag kan.

In de kennissessie komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Basiskennis van AI
  • Basiskennis van machine learning en deep learning
  • Concrete toepassing van AI in marketing
  • Korte impressie van een AI tool

over de spreker

Charida Dorder heeft +10 jaar ervaring als marketeer en is oprichtster van de AI for Marketing Academy. Het leerplatform dat marketeers ondersteunt in het begrijpen en toepassen van Artificial Intelligence. Haar focus ligt op het toegankelijk maken van AI.

voor wie is dit interessant?

Deze sessie is interessant voor de marketingprofessionals van de toekomst die meer te weten willen komen over Artificial Intelligence.

wanneer en waar

Het event vindt plaats op donderdag 9 februari 2023 tussen 14:00 uur en 16:00 uur, waarna we afsluiten met een gezellige borrel. Vanaf 14.00 uur is de inloop en om 14.30 uur starten we met de sessie.
Het adres is Schaardijk 372, 2909 LA Capelle aan den IJssel. Parkeren is gratis en kan gewoon bij ons op het terrein.

kosten

Clever Campus heeft als doel marketeers sneller te laten leren, zodat we verspillingen in marketing (geld & tijd) kunnen voorkomen. We vinden het belangrijk dat deze kennis voor iedereen toegankelijk is en daarom zijn al onze campus sessies gratis.

mis het niet! meld je voor 6 februari 2023 aan

Grijp deze kans en meld je hieronder gelijk aan! Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving. We kijken uit naar je deelname!

Het evenement is afgelopen.

Urenschema

7 februari

14:00 - 16:00
Een introductie in het gebruik van Google Analytics
Sprekers:
Christien Blanken
Christien Blanken
Christien Blanken
Data Director

developed and educated by Clever Strategy

Clever Campus | © 2024