hoe bouw je de ultieme klantrelatie
Wouter Vos

Organisator

Wouter Vos
Email
w.vos@cleverstrategy.nl
INSCHRIJVEN

Spreker

Locatie

Clever Strategy
Schaardijk 372, 2909 LA Capelle aan den IJssel
Categorie

Datum

sep 19 2023

Tijd

12:00 - 13:30

Hoe bouw je de ultieme consumenten relatie?

Mensen gaan voortdurend relaties met elkaar aan. Van een eerste date tot een langdurige relatie, daar gaat veel aan vooraf. Dat geldt ook voor de relatie tussen jouw merk en de consument. Hoe bouw je nu eigenlijk de ultieme, langdurige relatie met je klanten? Dat bespreekt onze expert Wouter Vos met je tijdens deze inspirerende lunchsessie.

Wat kun je verwachten van deze sessie?

In deze lunchsessie nemen wij je mee in The Clever Staircase of a Relationship. Ons eigen, unieke model, waarin we je stap-voor-stap uitleg geven over het aangaan van een langetermijnrelatie met je consumenten. We bespreken o.a.:

  • Waar begin je met het bouwen van de relatie?
  • Hoe zorg je dat de relatie stand houdt?
  • Welke stappen moet je zetten om de ultieme klantrelatie te bouwen?

Voor wie is dit interessant?

Deze sessie is geschikt voor iedereen die meer te weten wil komen over het bouwen van consumenten relaties. Wil jij meer kennis opdoen over hoe je de ultieme relatie opbouwt met de consument? Dan wil je deze sessie niet missen!

Wanneer en waar?

Deze sessie wordt gegeven op 19 september van 12.00 tot 13.30 uur en is inclusief een heerlijke lunch. Je ontvangt de inlog via e-mail.

Kosten

Clever Campus heeft als doel marketeers sneller te laten leren, zodat we verspillingen in marketing (geld & tijd) kunnen voorkomen. We vinden het belangrijk dat deze kennis voor iedereen toegankelijk is en daarom zijn al onze campus sessies gratis.

Mis het niet! meld je aan

Meld je direct aan door op de ‘registreer’ knop onderaan deze pagina te klikken. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving. Wij kijken uit naar je deelname!

Urenschema

19 september

12.00 - 13.30
Hoe bouw je de ultieme consumenten relatie?
Sprekers:
Wouter Vos
Wouter Vos
Wouter Vos
Marketing Consultant

Inschrijven

Maximum aantal tickets per boeking: 1
Beschikbaar aantal Tickets: 12
Helaas, deze sessie is volgeboekt. Je kunt je daarom niet meer inschrijven. Wil je je aanmelden voor de reservelijst van deze sessie? Stuur dan een e-mail naar marketing@cleverstrategy.nl.

developed and educated by Clever Strategy

Clever Campus | © 2023